Monday, October 31, 2011

sahabat dunia & akhirat....^^,

hahahaha....rajin x aku??? baru update siang td, now nk update new entry plak.....wahhhhhh! terbaik!!!!! hehehehehee =D


entry kali aku nk cite psl kwn2...sahabat2....dunia akhirat....insyallah!
xnak tulis bole x??? ahahhahhaha rajin  pemalas la aku ni....! hahaha mule2 je smangat sangat nk mnulis.... bile dah start 2 baris je trus idea lari....hahaha...aduhai nye punnnn~~~


xyah cite la k....aku syer gamba2 je ngan korang, pas2 pndai2 la korang guess sndiri kitorg g mana k... ngeeee =) (jahat x?? sikit2 xpe kannnnn?? )...


enjoy....=D

aku, salma, n pinat....fren 4eva =p

purple! luv it...so much

aku ke ni??? haha

aku lg? bnyk nye gambo...haha


hensem x??? sweeettttt......=)

bestfrenz 4eva! luv u.......=)

tunggu my next entry plak k.....heeeeee =D


Sunday, October 30, 2011

fuh fuh fuh....habuk habuk....! hhahaha

hye u all....i'm back! hehehe..

2nd syawal! heeee =)



Ni la my 1st entry after my blog ni dah b'habuk sangat2....sangat sangat sangat! hehe....
bkn xteringin nk update, xsempat sbnarnye....bnyk sangat halangan yg xmngizinkan........=( SORY my luvly  blog! missing u so much! =D


pagi syawal yg indah...with my luvly family...=D


ermmm....nk cite ape ek??? cite pasal raye dulu la ek...even da nk masuk raye aji, tp cite raye puase dlu pon xjugak d syer dgn u ollss....hehe....sory! raye taun ni bertemakan hijau! hehe....my family da boikot purple!
=(
so, terpaksa la aku redha...hijau pon hijau la....jnji ade baju raye,,,,,ngeeeeeee =) (Tp sbnarnye ade gak baju raye purple, my mum belikan! yay! TQ mak....LUV U, Muahx,,,,=D


with my cousins...comel!

sweet memory...

raye taun ni kami beraye kt kg halaman my mum, @ perak.....best sangat2! sbbnye family sblh mak aku besar.... ramai.....meriah! happening....! mcm2 ragam ade! =)...
kami sempat bjln ke kuale kangsar, kulim n bnyk tempat lagi la...konvoi 1 big family! =)

da bsr rupenye bdk2 ni...sweet =D


juz nk syer ngan korang btapa bsrnya fmily sblh my mum, nenek aku ade 60 org cucu, n beberapa org cicit... smpai xterkira dah aku....means, aku ade 58 org cousins! hahahaa.....ramai x???? =D
nnti kt bwh ni aku syer ngan korg gmba2 time raye tu k....enjoy it! =D


tunggu my next entry k....bnyk lg bnda nk story sbnrnye....tunggu je la k....daaaa =)
There was an error in this gadget